Det låter bra, Stefan Löfven

Det säger jag, som kritisk bloggare. Men, the proof of the pudding is in the eating något som inte kommer att bli lätt. Men låt oss Gilla Läget. Det kommer denna blogg utgå ifrån, och konstruktivt, men kritiskt, ta upp frågor som behöver belysas.

Låt mig här ge en del grunder för det Sverige som är viktiga för att göra landet starkt:

Detta är bara ett axplock, men helt avgörande frågor. Och jag hoppas att hela Sverige samverkar för att lösa dem. Det är därför jag säger Gilla LägetVårt land kommer inte må bra av krypskytte och nedsättande omdömen. Mycket kritik har varit befogad, men nu får vi ge den nya regeringen möjlighet att förverkliga det. Och det är viktigt att under “resans gång” noggrant följa vad som ske, och hur det sker. Det blir något av en punktmarkering. Och när sakfrågorna kommer fram, eller processen kring dem, då ska den konstruktiva kritiken finnas där.

Detta inlägg är publicerat under Innovation av Håkan Gergils. Bokmärk permalänken.

Om Håkan Gergils

Håkan Gergils är född i Uddevalla och har varit verksam i Aktiespararrörelsen, bland annat som ordförande i Aktiespararnas Riksförbund 1976-1981. Intresset för innovationspolitik resulterade i ett analysarbete för industriforskningsinstitutet Acreo i slutet av 1990-talet. Sedan fortsatte forskningen om innovationssystem inom ramen för ett stort projekt på Studieförbundet Näringsliv och Samhälle, SNS, och ett antal böcker författades, en till och med på kinesiska (översättning). Under senare år har Gergils varit verksam vid Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, inom innovationsprojektet "Innovation för tillväxt" som Senior Advisor. I IVA:s nya projekt "Innovationskraft Sverige" är han med i styrgruppen, som leds av Rune Andersson. Idag är Gergils även Senior Advisor till Entreprenörskapsforum och arbetar även med uppdrag för andra företag och organisationer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.