Ukraina överraskar ryssarna på bron med Javelin – hemskt men nödvändigt

Så här ser videon ut: Inte kul att vara i den här konvojen. Klicka inte på denna länk om Du berörs av skrämmande scener.

Detta inlägg är publicerat under Innovation av Håkan Gergils. Bokmärk permalänken.

Om Håkan Gergils

Håkan Gergils är född i Uddevalla och har varit verksam i Aktiespararrörelsen, bland annat som ordförande i Aktiespararnas Riksförbund 1976-1981. Intresset för innovationspolitik resulterade i ett analysarbete för industriforskningsinstitutet Acreo i slutet av 1990-talet. Sedan fortsatte forskningen om innovationssystem inom ramen för ett stort projekt på Studieförbundet Näringsliv och Samhälle, SNS, och ett antal böcker författades, en till och med på kinesiska (översättning). Under senare år har Gergils varit verksam vid Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, inom innovationsprojektet "Innovation för tillväxt" som Senior Advisor. I IVA:s nya projekt "Innovationskraft Sverige" är han med i styrgruppen, som leds av Rune Andersson. Idag är Gergils även Senior Advisor till Entreprenörskapsforum och arbetar även med uppdrag för andra företag och organisationer.

5 svar på ”Ukraina överraskar ryssarna på bron med Javelin – hemskt men nödvändigt

  1. Håkan! Det ser ju snarast ut som ett dataspel. Inte ens ryssarna kan väl vara så korkade att de kör ut så mycket på en bro och dessutom står alla fordon stilla och väntar på sin raket. Inga människor syns.

  2. Håkan!
    Du skall akta dig för att hamna i fällan “Dependence between taste and belief”. Dataspel är inte verklighet. Förresten: varför inte skjuta på bropelarna. Det räcker ju med ett skott! ;–)

  3. Fejk!
    Detta är dataspel! Hur kan du antyda att det är verklighet?
    Skulle uppskatta din kommentar. Titta på de andra filmerna – det är spel med halvdassig grafik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.