Om mig

Håkan Gergils är född i Uddevalla och har varit verksam i Aktiespararrörelsen, bland annat som ordförande i Aktiespararnas Riksförbund 1976-1981. Intresset för innovationspolitik resulterade i ett analysarbete för industriforskningsinstitutet Acreo i slutet av 1990-talet. Sedan fortsatte forskningen om innovationssystem inom ramen för ett stort projekt på Studieförbundet Näringsliv och Samhälle, SNS, och ett antal böcker författades, en till och med på kinesiska (översättning). Under senare år har Gergils varit verksam vid Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, inom innovationsprojektet “Innovation för tillväxt” som Senior Advisor. I IVA:s projekt “Innovationskraft Sverige” var Gergils med i styrgruppen, som leddes av Rune Andersson. Idag är Gergils Senior Advisor till Entreprenörskapsforum och arbetar även med andra uppdrag för företag och organisationer.

5 svar på ”Om mig

 1. Hej Håkan!

  Hur bedömer Du i dag vad Ditt motstånd gentemot Volvos expansionsplaner på sjuttiotalet har utvecklats till?

  Mvh

 2. När tar roboten över….eller segmentation of knowledge biznizes. Jag utvecklade bifogade model i början på nittiotalet och har också provat den i verkligheten. Den kan anpassas till robot-situationen. Inte så elegant presentation. Men så får det bli!
  Fundera och reagera tack!

  /Users/lars/Desktop/Knowledge Biz Segm. Model 1.1 .ppt

 3. Hej,

  Jag stötte på er hemsida och tyckte den var v’ldigt intressant.
  Jag arbetar för ett internationellt företag som är intresserade av att publicera material på er hemsida som passar in naturligt med ert innehåll och samtidigt hänvisar till våra klienter.

  Jag hittar ingen emailadress men om detta skulle tänkas vara av intresse så hör gärna av er via min email så berättar jag gärna mer 🙂

  Ha det fint och ser fram emot att höra från er!
  Maria Lind
  | International Partnerships Executive | ICS digital LLP

 4. Hej igen,

  Hoppas allt är bra.

  Jag undrar bara om ni har haft tid att se över mejlet jag skickade er för några dagar sedan?

  Vi är fortfarande väldigt intresserade av att påbörja ett samarbete med er och att publicera artiklar på Gergils innovation.

  Ser fram emot att höra från er!

  Ha det fint,

  Maria Lind
  | International Partnerships Executive | ICS digital LLP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.