“Vi muslimer är upptagna med att ta över Europa” Demirok 24/6 -17

Denna blogg hade jag helst avstått från att skriva, men den blivande Center-ledarens egen twitter från juni 2017, som media inte uppmärksammat, får mig att ta till pennan. Den blivande Centerledaren skrev för sex år sedan att han som muslim är upptagen av att ta över Europa. Det förvånar mig att media inte observerat denna yttring, som Muharrem Demirok skrivit på twitter.

Om Centerpartiet får en muslim som partiledare, som säger sig vara upptagen med att muslimerna ska ta över Europa, så bör väljarna vara informerade om detta. För steget är väl inte så stort för Demirok att fortsätta driva det han säger sig vilja åstadkomma? Att muslimerna tar över Europa. Den blivande Center-partiledaren Muharrem Demirok frågar i DN i lördags om inte SD kan vara en säkerhetsrisk, men det ligger närmare tillhands att ställa frågan till Demirok själv.

Att vara eller har varit turkisk medborgare är kanske också en säkerhetsrisk. Se hur viktig man bedömde  bakgrunden vara för de två dömda spionerna som avslöjat svenska militära hemligheter. De hade en iransk bakgrund. Demirok har både stött president Erdogan och motarbetat ett fördömande av Turkiets folkmord på Armenien för några år sedan, se nedan.

ImageDetta har Muharrem Demirok skrivit: Att muslimerna ska ta över Europa.

Här försvarar Demirok Turkiets president Erdogan och påstår att denne politiker utvecklar Turkiets demokrati till det bättre:

Detta inlägg publicerades i Innovation av Håkan Gergils. Bokmärk permalänken.

Om Håkan Gergils

Håkan Gergils är född i Uddevalla och har varit verksam i Aktiespararrörelsen, bland annat som ordförande i Aktiespararnas Riksförbund 1976-1981. Intresset för innovationspolitik resulterade i ett analysarbete för industriforskningsinstitutet Acreo i slutet av 1990-talet. Sedan fortsatte forskningen om innovationssystem inom ramen för ett stort projekt på Studieförbundet Näringsliv och Samhälle, SNS, och ett antal böcker författades, en till och med på kinesiska (översättning). Under senare år har Gergils varit verksam vid Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien, IVA, inom innovationsprojektet "Innovation för tillväxt" som Senior Advisor. I IVA:s nya projekt "Innovationskraft Sverige" är han med i styrgruppen, som leds av Rune Andersson. Idag är Gergils även Senior Advisor till Entreprenörskapsforum och arbetar även med uppdrag för andra företag och organisationer.

6 svar på ”“Vi muslimer är upptagna med att ta över Europa” Demirok 24/6 -17

 1. Hej Håkan

  Tack för dina dagliga brev som jag läser varje dag med stort intresse.
  Idag tar du priset när du avslöjar Centerns blivande OF.
  Det ska bli intressant att följa reaktionerna….
  Tack och bästa hälsningar
  Gunnar (Rylander)

 2. Tack Håkan för rapporterna om hur bra det går för Ukraina.
  Jag stöder Ukraina till 100%. Vars kamp är viktig för oss.
  De lyckas skjuta ner helikoptrar, slå ut ammunitionsförråd, slå ut artilleripjäser m.m.
  Men är ryssarna totalt odugliga? Hur många HIMARS från USA har slagits ut t.ex.? Hur många finn s kvar?
  Bengt

 3. Du inser att du sprider desinformation?
  1. Bilden på Muharrems inlägg är från ett år tillbaka, medan du hävdar att inlägg är från 2017?

  2. Dessutom har han Ukrainas flagga i sitt twitter-namn, vilket han också la till för två år sen, när Ukraina blev anfallna…. Inte 2017 :):)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.